Anja Eefting

Anja Eefting-Tingen

Ik ben Anja Eefting (1969), woon in Beilen en heb vanaf 1991-1994 ook bij fysiotherapie Meppel gewerkt. Nu 29 jaar later ben ik hier via de zwangerschapswaarneming van Marinda weer terecht gekomen.

Ik ben in 1991 afgestudeerd en heb in meerdere praktijken gewerkt. Vooral het werken in groepspraktijken heeft mijn voorkeur.

Sinds 1994 heb ik een eigen praktijk in gemeente Midden-Drenthe. In 1995 heb ik de verdieping sportfysiotherapie gevolgd en vanaf 2008 ben ik geregistreerd kinderfysiotherapeut (master).

In de afgelopen 30 jaar heb ik me verder ontwikkeld tot een therapeut die de totale mens ziet als een psycho-socio-somatische eenheid.

Verdere verdiepingen zijn o.a.: draagdoekconsulent, kindertolk (presentchild-methode), medical taping (kinesiotaping), manuele therapie Marsman, therapie bij hoofdpijn, schrijftherapie bij kinderen, meting en therapie bij zuigelingen en kinderen met scheve hoofden, gecombineerde leefstijlinterventie bij kinderen met overgewicht.

Het vak fysiotherapie is divers en volop in ontwikkeling, door de vakliteratuur bij te houden en ontwikkelingen binnen ons vak probeer ik mijn kennis zo actueel mogelijk op peil te houden. Naast mijn werk, vind ik sporten (tennis, wandelen en fietsen), tuinieren, lezen en andere vormen van ontspanning ook erg belangrijk.

Anja Eefting